Isabel header
3:18 pm - 10/01/2013

IN MY WINDOW

IMG_2128

När man trodde att den iskalla vintern var över och att de få plusgraderna skulle hålla i sig, så kommer snön igen… Såklart. Muntrar upp mig själv med för lyxiga doftljus och bakar något gott, det får mig på bra humör. Annars jobbar jag på mitt (påhittade) företag i skolan och skissar på en tillhörande hemsida, så det gör inte så mycket att snön faller utanför.

Förresten, har sett att läsarantalet ökat. Himla kul! Ville bara passa på att önska er nya läsare varmt välkomna! Passa på att fråga om ni undrar något, jag svarar direkt i kommentar fältet.

When you thought the ice cold winter was over, comes the snow… Of course. Cheering myself up with too luxurious scented candles and baking something good, which make me in a good mood again. Other wise I working on my (imaginary) company and a belonging website to it, that we do in school, so it really doesn’t matter that the weather outside sucks right now.

Btw, saw that I’ve got some new readers. How fun?! Just wanted to say hello and welcome to y’ll! Take the chance to tell me what’s on your mind, any questions? I will answer them all in the comment field.

Leave a comment

Jennifer- January 10, 2013 at 4:39 pm
Hej! Vill du ha 50 foton framkallade helt gratis? Det enda du behöver göra är att kommentera din mailadress i mitt senaste inlägg, så skickar jag en inbjudan till dig via photobox :-) Ha en fin dag!
NEW POST: heygia - camila
VIEW POSTS - VIEW PROFILE