Isabel header
3:49 pm - 28/12/2012

Sun, here I come!

Känslan av att veta att man snart får ligga i en solstol igen, det går inte att beskriva hur mycket det betyder just nu faktiskt. Mamma och pappa bokade en sista minuten för oss tre till El Gouna/Egypten under en vecka i februari månad. Det blir inte ett hotell i samma 5-stjärniga standard som förra året, eller lika länge heller, men jag är glad att jag får chansen att komma iväg ett litet tag! Och sommaren känns plötsligt inte lika långt borta…

The feeling of knowing that I soon will be able to lay down in the sun again, is imaginable and I can’t explain how much it means right now. Mum and dad booked a one-last-minute for us three to Egypt for one week in February. It may not be the same 5-star hotel like last year, and we’ll not stay there for that long, but right now I’m just happy to get the chance to fly away for a short time. And summer doesn’t feel that far away anymore…

Leave a comment

Emma- January 1, 2013 at 10:09 am
Haha, det hotellet har jag och Coffe också kikat på! Vi ska nog med åka till Egypten i februari :)
NEW POST: heygia - Teresa
VIEW POSTS - VIEW PROFILE