Isabel header
11:22 am - 17/08/2012

Eighteen


Photos: by me & dad. Editing: by me.

Torsdagen den 9:e augusti var det min tur att kliva in i vuxenvärlden och bli myndig. Det firades med en mysig sommar-lunch på balkongen, god middag på Pasta+ i stan och en cider med bästa vän på Bar Himmel senare på kvällen.

Fredagen var kompisarnas dag. Jag, med hjälp av pappa, gjorde i ordning en välkomstdrink och tilltugg, grillspett med ugnsrostad rosmarinpotatis till middag och en glassbomb till efterrätt. Därefter blev det utgång.

Lördagen kom och vi dukade upp för hela tjocka släkten, nästan i alla fall. Där blev det gratinerad lax och en härlig sommarsallad med färskpotatis i och givetvis jordgubbstårta till efterrätt.

Jag hade aldrig kunnat få en bättre födelsedag och det är tack vare mina nära och kära som den blev så himla lyckad. Jag fick även massa fina presenter, jag kommer inte att kunna visa allt, det blir ju för mycket för både er och mig, men de extra speciella och allra finaste ska ni få ta del av. Bästa födelsedagen någonsin, så tack till alla som förgyllde den. Kram!

-

9th of August was my birthday, I turned 18 and became an adult. We celebrated all day long, even at friday night and saturday afternoon/evening too. I had the three most wonderful days, surrounded by the people I love the most, mum, dad, friends, siblings and the rest of my family came to celebrate me. We had so much good food, that me and my dad made, cakes (by dad) and good drinks. I also got a lot of nice presents, I will only show you a few because other wise it will be to much and take to long time. This was the best birthday EVER. Thanks and hugs!

 

Leave a comment

cheap celine bags- August 18, 2012 at 5:33 am
Its such as you learn my thoughts! You appear to grasp a lot about this, like you wrote the ebook in it or something. I feel that you just could do with a few p.c. to power the message house a little bit, but instead of that, that is excellent blog. A great read. I will certainly be back.
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE