Isabel header
9:48 pm - 16/08/2012

Afternoon swim in the lake & Gothenburg Culture Festival

Denna dagen fick sig en bra start genom att gå en lång och härlig power walk med bästa vän. En god frukost och lunch får sammansätta min lugna förmiddag på balkongen. Jag och Felicia bestämde oss sedan för ett dopp i sjön och när kvällen smög sig på åkte jag in till stan med pappsen, tog en kaffe hos bästa Nellie på Condeco (min egna lilla master barista, mihi!). För att sedan möta upp mammsen och ta en runda på Kulturkalaset. En väldigt mysig torsdag enligt mig. Kulturkalaset är alltid livat med folk, mat, shower och artister. Staden kommer till liv på ett annat sätt om kvällarna och jag älskar det. Jag har också kommit fram till att jag älskar min hemstad.

-

I started my day with a lovely Power Walk with my best friend and then continued the day with an healthy breakfast and yummie lunch. After that me and Felicia decided to take a swim in the lake, so we went for that. When the day became evening me and my dad went off to town, had coffee at Condeco where Nellie works (she’s my own little master barista, hihi) and met up with mum to eat some dinner at the Gothenburg Culture Festival. The festival makes the city more alive in the evenings, it’s a lot of people, happenings like shows and artists and of course – a lot of food! I think this thursday became pretty nice in the end and I can really say that I love my city.

Leave a comment

NEW POST: heygia - camila
VIEW POSTS - VIEW PROFILE