Isabel header
2:33 pm - 08/08/2012

Tea, Coffee? Anyone?


Tea cup, Höganäs Keramik.

Idag har jag varit och stor shoppat på ett ställe med mamma och pappa. Det blev mycket festgrejer, så som fina servetter, söta engångstallrikar och doftljus, men också praktiska saker som pennor osv. Och till min stora förtjusning hade dem ett litet sortiment från Höganäs Keramik’s produkter och som mina föräldrar redan visste älskar jag dem och därför fick jag en idag, det är ju ändå min födelsedag imorn. Jag valde den klassiska grafitblå färgen, då den passar bäst in i vårt kök. En dag vill jag ha allt från en och samma serie, men det får bli när jag får min egen lägenhet och vet vilken färg som passar in bäst med den övriga inredningen. Det bästa är dock att man kan matcha de olika färgerna, om man inte vill hålla sig till en! Det här är helt klart den perfekta te- och cappuccino koppen, väldigt god att dricka ur enligt mig, då jag föredrar breda temuggar.

Leave a comment

NEW POST: BY FUNDA - KNEE LENGTH SKIRT
VIEW POSTS - VIEW PROFILE