Isabel header
10:09 pm - 05/08/2012

CHESS TEASER @ LISEBERG


Min otroligt talangfulla och godhjärtade kusin Nina. / My talanted and amazing cousine Nina.

Mamma och Nina. / My mum and Nina.

Jag och kusin vitam. / Me and my cousine.

Philip Jalmelid & Nina Pressing. / Philip Jalmelid and Nina Pressing.

Den 8:e september har musikalen Chess på svenska premiär på Göteborgs Operan, vilken min kusin Nina kommer att spela en av de större rollerna i. Igår var några från ensambled och Philip och Nina på Liseberg för att ge oss ett litet smakprov från musikalen. Tänkte lägga upp en video (dem sjunger helt fantastiskt, får gåshud bara av att tänka på det), eftersom att jag var där och kollade, men filen verkar vara för stor. Här har ni lite bilder åtminstone och se vet ni vad jag har sysslat med! Kanske har ni tur och får följa med backstage på Operan en dag med, om inte annat så hade jag tyckt att det vore trevligt haha.

-

At September 8 the musical Chess in swedish has it’s opening night at “Göteborgs Operan” or Gothenburgs opera, which my cousine will appear at. Yesterday they visited Liseberg here in Gothenburg and gave us a teaser from the musical. I filmed it, but it doesn’t work to load it up here which is a bit sad, because they are really amazing singers! If we’re lucky I will take you on a backstage tour at the grande opera some day, haha.

Leave a comment

NEW POST: Columbine - DINNER TIME IN BARCELONA
VIEW POSTS - VIEW PROFILE