Isabel header
2:46 pm - 15/07/2012

Merhaba Turkey!


Utsikten från vår balkong. / The view from our balcony.
Hotellet vi bor på anordnar en del events. Här ett turkiskt bröllop. / Turkish wedding at our hotel.
På strandpromenaden i Bitez sitter folk från morgon till kväll på de sköna bäddarna av kuddar och avnjuter svalkande drycker. / At the beach promenade in Bitez.
Till lunch. Turkisk pizza vs. vanlig pizza. / For lunch. Turkish pizza vs. original pizza.
Jag i lördags, vår andra kväll här. Jag bär kjol och linne från H&M, hårband från ZARA och skor från Moheda. / Me this saturday, our second night here.

Fick se nu att inlägget jag publicerade igår inte blev fulländat. Vad hände med bilderna och texten? Jag gillar det nya wordpress, men jag hatar att det ska krångla hela tiden – och när man som minst har tid med det.

Men i alla fall, vi har det otroligt skönt här i 40 graders värme (svettas ihjäl, nästan för varmt, men jag är van vid att Turkiet har en sådan het och kvav värme..), solar, badar och äter gott. Precis som en semster ska vara.

Vi har även varit på Hamam, som är ett turkiskt spa. Det gjorde vi på lördagen, vilket var väldigt härligt och avkopplande. Vi har planerat in en del andra utflykter, men värmen tar all ens energi så än så länge spenderar vi mest våra dagar på stranden…

Internet uppkopplingen är inte den bästa här på hotellet, men jag ska göra det bästa för att hålla bloggen vid liv. Hörs snart igen!

Leave a comment

NEW POST: BY FUNDA - THIS WEEK’S WISHLIST
VIEW POSTS - VIEW PROFILE