Isabel header
8:19 am - 12/07/2012

Anti-Snap

Förra veckan blev jag med en ny hårprodukt. Det är ett leave-in-balsam, som man lägger i handdukstorkat hår. Jag som sällan hinner med och glömmer bort hårinpackningen, händer typ 2 gånger i månaden, har säkerligen nytta av denna. Jag har alltid använt mig av leave in produkter och olja, men denna anti-snap ska tydligen vara väldigt bra för mitt fina och känsliga hår.

Produkten är till för att återuppbygga hårstråna inifrån, skydda dem och ge dem styrka. Den fungerar också som ett värmeskydd och förebygger slitna toppar. Den innehåller mycket proteiner vilket, t.ex. mitt hår är i stort behov utav. Vi får väl se om den var värd pengarna, men det tror jag nog. Använder mig av schampoo och balsam från samma serie, vilket kommer att göra att dessa samarbetar. Låt oss hålla tummarna!

Leave a comment

NEW POST: Columbine - DINNER TIME IN BARCELONA
VIEW POSTS - VIEW PROFILE