Isabel header
1:24 pm - 05/07/2012

INTERIOR INSPIRATION


collage by me / photo sources: tumblr.com, skonahem.se

Det är verkligen härligt att sitta och drömma om sin allra första egna lägenhet, eller sitt framtida hem. För i sina drömmar finns det aldrig någon gräns, du kan göra precis vad du vill utan begränsningar. Det enda som kan stoppa dig är du själv.

Min första lägenhet vill jag klä modernt, ljust och mysigt. Jag tycker det är väldigt snyggt med minimalistisk och stilren inredning, men det värsta jag vet är när ens hem är kalt och sterilt. Jag tycker att ens hem ska prägla lite av sig själv, precis som ens stil. Eller åtminstone ha en personlig touch på det hela. Därför tycker jag att den perfekta mixen är att kombinera gammalt med nytt och addera personliga saker till sitt hem.

Kollaget ovan består mest av industriell design och shabby chic inredning, vilket jag tycker är en härlig mix. Den klassiska amerikanska stilen och marint tema är också väldigt flott och fräscht, men kanske inte lika personligt. Jag hatar stökiga hem, med alldeles för mycket saker och prydnader, men samtidigt få det inte bli tråkigt. Det viktigaste för mig är att hemmet ser rent och fräscht ut hela tiden, att man har koll på saker och ting. Det ska inte vara för gammaldagst men inte heller för modent och art déco. En snygg kombination.

Mitt hem ska vara just det, mitt. Det är min oas, där jag ska trivas och kunna koppla av. Men det är lika viktigt att mina gäster känner sig välkomna. Därför tycker jag att det är fint att pryda sitt hem med fina ljus och blommor. Åh, jag skulle kunna fortsätta i en evighet. Kolla in kollaget och ni förstår vad jag är ute efter…

Hur skulle ditt drömhem se ut om du fick bestämma?

-

My dream apartment would look something like this… Industrial meets shabby chic, combine with personal things, colourful details that you can replace according to feelings or season, flowers and candles. I don’t like when it is to old and boring, but neither to minimalistic because then your home will end up very bare, unpersonal and boring. It’s the combination I’m looking for. I can’t wait until my first, own apartment – it will be so much fun!

What would your dream home look like, if you could deside?

Leave a comment

NEW POST: BY FUNDA - OLYMPUS DENMARK
VIEW POSTS - VIEW PROFILE