Isabel header
3:57 pm - 04/07/2012

Gothenburg & Company

Göteborgs små pärlor.

Bar Centro är ett omtyckt hål i väggen, som ligger gömt i samma port som leder upp till den fina hårsalongen IT. På Centro får du precis som ryktena säger, stans krämigaste och godaste kaffe – och en våg av känslor som skriker Italien. Göteborgarnas favorit när det är dags för en kaffepaus, helt klart! Trädgårdsförening är en av de bättre parkerna att sitta och njuta i med sina vänner, med eller utan picknick. Jag älskar lugnet och tystheten i parken och det svaga ljudet från staden runt omkring som tränger sig in genom parkens inramade växtlighet. Och så har vi lilla SoHo, lika fint som vid starten, med härligaste uteserveringen under sommarsäsongen.

-

The best places to hang out in Gothenburg during spring/summer season.

Bar Centro is a small coffee shop, placed at Kyrkogatan. They have best coffe in town. Trädgårdsföreningen is one of the better parks to hang out in. Very peaceful and beautiful and central. They also have a very nice café/bar. And then we have little SoHo, which is really lovely with it’s beautiful interior and amazing terrace. I love my hometown, especially when it’s sunny.

Leave a comment

NEW POST: Signe Belfiore - GOOD MORNIN’
VIEW POSTS - VIEW PROFILE