Isabel header
10:54 am - 24/06/2012

Min Midsommar


Den årliga traditionen hos släkten i Malmö fortsätter och så även i år. Vi möttes av ett regnigt Skåne vilket betydde att vi fick flytta in festen i ladan och dansen ställdes in, men givetvis så spricker himlen upp och det blir en strålande midsommareftermiddag i alla fall. Mat i mängder och det blev en, som alltid, väldigt bra vistelse på Kvarngården. Så här har ni min midsommar i bilder och givetvis ska jag även påbörja en liten summering av vår Spanien-vistelse till er också – så håll utkik!

-

My midsummer. I celebrated it in Malmö with the family, as we do every year. I hope you had a great day/evening too! I will also post a summary of Spain for you guys, so keep lookout here later today or tommorrow.

Leave a comment

NEW POST: BY FUNDA - KNEE LENGTH SKIRT
VIEW POSTS - VIEW PROFILE