Isabel header
2:00 pm - 14/06/2012

ME YESTERDAY


YESTERDAY’S LOOK // Skirt: H&M / New Sweater: Levi’s / Old Leatherjacket: Gina Tricot / Ballerina Shoes: Vagabond

(Förinställt inlägg)

Nu har jag (förhoppningsvist) landat och och kommit fram till vår destination – Albatera, Spanien. Under veckan jag är borta har jag förinställt härliga inlägg åt er, då jag tar en totalpaus från datorn. Kan vara behövligt. Vi hörs igen om en vecka! Kramar till världens bästa läsare.

-

(Sheduled post)

Hopefully I’ve landed right now and arrived at our destination – Albatera, Spain. During the week I’m gone it will come up some lovely posts that I’ve shedule for you. I’m taking a break from the computer, which is highly needed. See you soon again! Hugs to the worlds most greatest readers.

Leave a comment

fanny -from paris to stockholm- June 16, 2012 at 7:11 pm
Snygg outfit! Jag älskar din tröja!!
NEW POST: BY FUNDA - WEEKEND LOOK
VIEW POSTS - VIEW PROFILE