Isabel header
6:23 pm - 13/06/2012

Ocean Blue & Batik


H&M // LINDEX

Jag är verkligen en färgglad tjej, men som gärna varierar med dovare och monokroma färger, mestadels på hösten/vintern. På våren och sommaren kommer den där färgglada tjejen fram extra mycket. Bästa vår/sommar trenden i år måste vara pastellfärgernas come back, men utöver det så måste jag säga att jag älskar de havsinspirerande kläderna och smyckerna - både till former, mönster och färger. Och batik mönstret, hur häftig är inte det?

Jag har ingen särskild färg som favorit, men blått i kombination med havsvatten och vita stränder är något som tilltalar mig extra mycket. Allra bäst vid Medelhavet. Kanske också för att det är när jag är brun och bär blåa kläder, som min ögonfärg träder fram. Till detta så ska det vara hattar och häftiga solglasögon i alla dess former och färger, samt många och mycket smycken – gärna i guld som matchar fint till solbrännan och det blekta sommarhåret.

Trevlig sommar!

Leave a comment

NEW POST: BY FUNDA - KNEE LENGTH SKIRT
VIEW POSTS - VIEW PROFILE