Isabel header
4:14 pm - 13/06/2012

First day of summer holidays.

Nu har jag sommarlov och det känns förbaskat bra. Började dagen med samling och fika med klassen för att sedan kramas hejdå för denna termin. Därefter tog jag och mamma en shoppingrunda på stan, där det slank ner mer än vad jag egentligen behövde. Alltså mer än en bok och en hårborste… För att fira sommarlovets första dag och att jag gått ut andra ring unnade vi oss en rejäl lunch på Nord Bar & Grill som tillhör Clarion Hotel Post, min arbetsplats och världens bästa restaurang/hotell. På toppen av isberget fick jag lite härliga presenter, så som en parfym jag gått och suktat efter i flera månader, en ACNE klänning, söta Esprite underkläder samt en fin nattsärk från Calvin Klein. Mamma gick loss på rean innan vi möttes upp? Jag måste i alla fall ha varit välförtjänt allt detta, så tips från mig: var en duktig flicka i skolan och en snäll dotter! ;) Bloggar mer senare, efter dagens shopping måste jag ändra om min packning en aning. Kram.

-

Now I have summer holidays to the end of august. It feels amazing. I started the day with saying goodbye to my class and then I did some shopping with mum. It slipped through more than I really needed, oops. After that we met up with dad and went for some lunch at Norda Bar & Grill (I can really recommend it if you visit Gothenburg!) that belongs to Clarion Hotel Post, which also is my workplace. There I got some present from mum and dud – a perfume that I’ve been longing for since it came out this spring, a dress from ACNE, cute underwear from Esprite and a nightdress from Calvin Klein. I’ve must have been a really good student and daughter this year.. haha! I will update more later, but now I have to change my packing after the shopping I did today. Hugs, xx.

Leave a comment

NEW POST: Columbine - BEFORE LEAVING
VIEW POSTS - VIEW PROFILE