Isabel header
7:31 am - 07/06/2012

BLACK/GREY


/Through my webcam/

Godmorgon på er. Idag startar jag dagen med lite betygssamtal i skolan och senare blir det studentfirande. Dagen till ära tänker jag bära mina nya klackar, det känns som en sådan dag idag. För det mesta springer jag ju runt i lågskor och önskar att jag hade fler än converse att välja bland.. haha. Klackar är snyggt, men inte alltid det mest praktiska. Hoppas att ni får en riktigt fin torsdag och grattis till alla studenter (ned räkningen har börjat för min del, 11 månader, 3 veckor, 4 dagar)!

-

Goodmorning. I will start my day in school, talking about grades and other stuff. Then I’ll celebrate my friend who’s graduating today. Today I’m thinking about wearing my new high heel sandals, just because I feel for it. I usually walk around in flat shoes and wishing that I owned something more fun than converse.. I like high heels, but I always feel very dressed up in them. Have a great day my friends! xx

Leave a comment

NEW POST: Madelene Billman - Cruising
VIEW POSTS - VIEW PROFILE