Isabel header
1:15 pm - 04/06/2012

One down, two more to go.

Ber om ursäkt för usel uppdatering den här helgen. Har jobbat i ett, även på min lediga dag från skolan i fredags, träffat vänner och firat/tagit adjö av min fina vän Kelly som i söndags lämnande lilla landet lagom för något större och häftigare, New York. Där förblir hon sommaren ut och det kändes viktigt att få säga hejdå och önska henne lycka till.

Nu är slutspurten igång innan vi får gå på sommarlov på riktigt. Sista provet idag, två inlämningar kvar och sedan tar vi paus och jag kan blogga på fulltid igen. Det ska bli underbart.

-

Sorry for bad updating this weekend. I worked all days, even friday though I was free from school that day. I’ve also been hanging out with friends and celebrate/took goodbye of my lovely friend Kelly, who, this sunday, leaved Sweden for something bigger, New York. She will stay there all summer and work, that’s why it felt so important for me too say goodbye and wish her good luck.

Today was my last test before summer holiday, but I have two essays left to do. One down, two more to go. Then we can take a break and blog fulltime, I looking forward to it.

Leave a comment

NEW POST: BY FUNDA - THIS WEEK’S WISHLIST
VIEW POSTS - VIEW PROFILE