Isabel header
11:00 am - 22/05/2012

Blueberry breakfast


ph; by me

Bästa starten på dagen: en härlig promenad i solen, följt av en härlig dusch och god och nyttig frukost. Idag testade jag att addera blåbär i min havregrynsgröt, toppade den med lite blåbär, banan och kokosflingor och mjölk till det. Och givetvis ett ägg och apelsinjuice. Blåbär är riktigt bra för hyn med tanke på att det innehåller mycket antioxidanter, ägg ger dig protein som också är bra för både hy och hår. Tips på en snabb, god och nyttig frukost!

Fullföljer en bra tisdag morgon med balkong- och trädgårdshäng och bockar av to do’s på min “plugg-lista”. Nej, nu ska jag ge mig ut i solen igen. Ha en underbar dag!

-

The best way to start your day with is: a walk in the sun, a nice shower and then a healthy breakfast. Today I added some blueberries to my oat porridge, on top I puted some blueberries, banans and shredded coconut and milk to that. And of course one egg and a glas of orange juice. The blueberries and egg is really good treatment for your scin. Tip if you want an easy-making, healthy and good breakfast!

I’ll continue my day at the balcony and just hanging out in my garden while I’m studying. Now I have to get out in the sun again. Have a lovely day!

Leave a comment

NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE