Isabel header
3:27 pm - 13/09/2011

Like/dislike ?


photo from Corse this summer.

Jahopp, förkyldningen har tagit på mig mer än vad jag trodde den skulle göra. Så med brist på nytaget material till bloggen har jag en liten fråga till er… VAD SKULLE NI VILJA SE MER AV HÄR I BLOGGEN?

Alltså, har ni några särskilda önskemål om katergorier/inlägg som ni gärna vill läsa om? Vad vill ni ha mer respektive mindre av här i bloggen, vilka inlägg hissar ni/dissar ni? Nu tycker jag att det är dags för er att börja bli bättre på att kommentera, ge mig feedback så jag vet vad jag ska fokusera- och jobba på! Let’s do this - tillsammans! =)

 

//Translation//

I’ve got a cold, so I’m sorry for not having any fresh material for you guys. But that’s why I’m taking the chance to ask you… What do you like to read more about here in my blog? What do you like or dislike? It’s free to tell me your desires and it will favour us all. I’m looking for some feedback, I want to expand and make my blogg even better. So, let’s do this – together! =)

Leave a comment

Sara- September 14, 2011 at 6:52 pm
I love the fashion part with outfits! But maybe a bit more about beauty? Like products you can recommend and so on. Your blog is very inspiring :)
Amanda- September 14, 2011 at 2:34 pm
Din stil är helt klart det bästa med bloggen :) Underbara outfits som är en sån enorm inspiration. Det är vad jag kommer hit för att kika på!
NEW POST: Hilda Sandström - BEAUTY
VIEW POSTS - VIEW PROFILE