Isabel header
2:30 pm - 25/06/2011

Bye Bye – questions?

`

Nu befinner jag mig någontans mellan start och landning, jag kommer förmodligen inte få tid för bloggen förens imorgon kväll. Medans jag gör mig hemmastadd med mitt nya, framtida hotelliv får ni gärna känna er fria och fråga vad ni vill. Så, har ni några frågor – fråga på, jag svarar när jag får en ledig dag eller lite tid över!

Vi ses i Korsika!!

Leave a comment

Anonym- June 26, 2011 at 5:26 pm
Först vill jag säga att du har en jättebra blogg! Sen undrar jag om du vill berätta vad det är för resaa du gör nu i sommar? Vad ska du göra i Koriska, varför och hur fick du detta dt jobber? Berätta! Tack och kram
hanna- June 26, 2011 at 12:01 pm
Vad ska du göra i korsika??? Hur går det med modellandet? Hörde att du var på en casting för ett tag sedan, började då undra om de hör av sig till alla (även de som inte får jobbet)? kram
NEW POST: heygia - Hej Shiloh
VIEW POSTS - VIEW PROFILE